99 Bonham Hong Kong – elegant boende med fantastisk utsikt


Fakta om hotellet

Address99 Bonham Strand, Hong Kong
Longitude114.151005
Latitude22.286124
BOKA RUM

Om hotellet

99 Bonham – Ett häftigt boutique hotell i Hong Kong

Gå in genom den diskreta svarta lobbyn på 99 Bonham och lämna Hong Kong’s trafikerade gator bakom dig. Ta hissen upp till din våning, gå fram till fönstret i ditt rum, ta ett djupt andetag och slappna av medan du njuter av Hong Kongs otroliga stadsbild.

Om du kan, planera in din ankomst till Hong Kong och 99 Bonham till sen kväll när staden är som vackrast. Du behöver inte vara orolig för mörkret för de pampiga byggnaderna omkring dig lyser upp staden och serverar dig med en magnifik vy.

 

Läge – Hotell 99 Bonham Hong Kong

Med sitt läge i Sheung Wan området är 99 Bonham en perfekt utgångspunkt för att upptäcka Hong Kong. Hotellet ligger endast minuter från MTR, Hong Kongs metrosystem och har gångavstånd till de artistiska gatorna i SoHo. En bit bort hittar du även de större shopping-distrikten i downtown.

Själva hotellet utgörs av en modern, slät och hög glasbyggnad som skapar en härlig kontrast mot de mer traditionella husen i området. Det är dock först när du kommer in i ditt rum som du på allvar kan njuta av den vackra arkitekturen. Med glas från golv till tak känns det nästan som att du beskådar staden genom en magisk kristallklar plasmaskärm, full av liv.

 

Bekvämligheter på 99 Bonham

Rummen på 99 Bonham Hong Kong är enkla men med en enorm känsla för detaljer. Det finns en docknings-station för din iPhone så att du kan njuta av ditt eget favorit-soundtrack för att ytterligare förhöja upplevelsen av ett magnifikt boende på bästa läge i en av världens häftigaste städer.

 

99 Bonham Hong Kong - ett lyxigt designhotell i Hong Kong

Läge
Rumstyper

STANDARD SUITE

Standard-sviten på Hotel Bonham 99 mäter 50 kvadratmeter och med fönster från golv till tak njuter du av en fantastisk vy över Hong Kong. När du bokar denna svit kommer du kunna njuta av en queen sized säng, lounge, en arbetsplats, ett pentry och matplats. Bekvämligheter inkluderar gratis WiFi, platt-TV med DVD-spelare, iPod-dockningsstation, kassaskåp, hårtork, air condition, toalettartiklar, vattenkokare, kul, toaster och alarmklocka.

PREMIER SUITE

Premier-sviten på Hotel Bonham 99 mäter 54 kvadratmeter och med fönster från golv till tak njuter du av en fantastisk vy över Hong Kong. När du bokar denna svit kommer du kunna njuta av en queen sized säng, lounge, en arbetsplats, ett pentry och matplats. Bekvämligheter inkluderar gratis WiFi, platt-TV med DVD-spelare, iPod-dockningsstation, kassaskåp, hårtork, air condition, toalettartiklar, vattenkokare, kul, toaster och alarmklocka.

DELUXE SUITE

Deluxesviten på Hotel Bonham 99 mäter 54 kvadratmeter och med fönster från golv till tak njuter du av en fantastisk vy över Hong Kong. När du bokar denna svit kommer du kunna njuta av en queen sized säng, lounge, en arbetsplats, ett pentry och matplats. Bekvämligheter inkluderar gratis WiFi, platt-TV med DVD-spelare, iPod-dockningsstation, kassaskåp, hårtork, air condition, toalettartiklar, vattenkokare, kul, toaster och alarmklocka.

Om staden

HONG KONG

Hong Kong – det perfekta resmålet, destinationen med massvis av underhållande mötesplatser. Hong Kong är den stad i Kina som attraherar flest turister. Det är ett populärt resmål på grund av sitt breda underhållningsutbud. Det finns något att göra vare sig du vill ta det lugnt, festa, vara äventyrslysten eller springa maraton. Här finns något för alla.

Läs mer