Alila Villas Uluwatu


Fakta om hotellet

AddressAlila Villas Uluwatu Jl Belimbing Sari Banjar Tambiyak, Pecatu, Bali, Indonesia
Longitude115.137110
Latitude-8.845224
BOKA RUM

Om hotellet

Alila Villas Uluwatu – hitta paradiset

På södra Bali, precis ovanför stranden, med en vacker omgivning av savannlandskap och med utsikt över indiska oceanen, ligger Alila Villas Uluwatu, eller som vi kallar det; en liten bit av paradiset!

 

Detta samtida boutique hotell, skapat av arkitekter från WOHA, öppnade 2009 och är en hyllning till den vackra naturen. Det vackra hotellet är designad i harmoni med omgivningen och från hotellet kan du njuta av en fantastisk utsikt över oceanen. Gå ner till stranden, borra ner tårna i sanden och ta en promenad längs vattenbrynet.

 

Boutique hotell Bali – din privata villa

I din privata lyxvilla om 290 kvadratmeter kan du ta det lugnt och koppla av, njuta av solen och utsikten från din egen pool.
De flesta av byggnaderna har ett tak av bambu vilket tillåter den lätta brisen att ta sig in i varje rum och svalka dig.
Din personlige butler kommer att ta hand om dig och försäkra att du har allt du behöver.

 

Klippkantsbassäng, avslappnade spa och vågor

Om du har svårt att koppla av kan du ta en dag på Spa Alila. Njut av en upplevelse för alla sinnen och glid sedan ner i den 50-meter långa bassängen, precis vid en klippkanten och njut av den hänförande utsikten.

 

Och du skulle få nog av att bara ta det lugnt kan du bege dig ut och utmana de fantastiska vågorna som havet har att erbjuda. Området är nämligen världsberömt för sina fantastisk surfingförhållanden. Uluwatu betyder ‘klippan vid landets ände’ och hotellet är döpt efter ett av Balis mest heliga landmärken som sägs ha en ande som vakar över havet.

Vägbeskrivning till Alila Villas Uluwatu

Alila Villas Uluwatu ligger på den södra delen av ön Bukit Peninsula och det lyxiga hotellet är bara 30 minuter (eller 20 km) bort från flygplatsen International Airport Ngurah Rai.
Om du önskar arrangera transfer från flygplatsen behöver du kontakta Alila Villas Uluwatu innan ankomst.

 

alila villas uluwatu - BoutiqueHotell Bali

Läge
Rumstyper

LYXIG VILLA MED ETT SOVRUM OCH POOL

Villan med ett sovrum och pool hos Alila Villas Uluwatu mäter 291 m2 och inkluderar en kingsize-säng eller två vanliga. Egen pool, cabana, luftigt vardagsrum med skrivbord, soffa, egen terrass och fantastisk havsutsikt är bara ett fåtal av de fördelar som villan erbjuder. I badrummet finns en regn- och jetdusch, badkar, morgonrockar, tofflor och hårtork.  Om du är hungrig men känner för att stanna "inne" kan du njuta av att fortfarande äta middag under bar himmel samt nyttja värd/butler-servicen. Bekvämligheter inkluderar, air condition, gratis WIFI, DVD-spelare, minibar, kassaskåp, kaffe- och temaskin. Spjälsäng finns tillgängligt på begäran.  Max antal gäster: 3 (upp till 2 barn, 1 spädbarn).

LYXIG VILLA MED TRE SOVRUM OCH EGEN POOL

De otroligt luftiga villorna med tre sovrum täcker (inkl trädgård) från 2 000 till 3 000 m2 och inkluderar tre kingsize-sängar. När du bor här har du tillgång till en helt egen 150 m2 stor terrass med vacker havsutsikt. Villan har modern stil med balinesiska inslag och en öppen planlösning så att havsbrisen enkelt når alla utrymmen. Den 21 m långa poolen är kopplad till sovrum och vardagsrum med gångvägar och broar.  Badrummet inkluderar badkar, regn- och jetdusch och det finns även en dusch utomhus. När du bor i denna villa har du dessutom 24-timmarsaccess till värd/butler-tjänster, Bekvämligheter inkluderar air condition, gratis WIFI, TV, DVD-spelare, minibar, kassakåp, kaffe- och temaskin. Spjälsäng finns tillgängligt på begäran.  Max antal gäster är 6 personer  (upp till 5 barn, 3 spädbarn).  

Om staden

BALI

Bali är en indonesisk ö och den minsta provinsen i landet. Bali är en välbesökt semesterdestination för såväl sitt historiska arv som för sin konst, kultur och dess oändliga möjligheter för roliga och spännande aktiviteter.

Läs mer