The Cambrian Adelboden


Fakta om hotellet

AddressThe Cambrian, Dorfstrasse 7, Adelboden BE 3715 Switzerland
Longitude7.561149
Latitude46.493883
BOKA RUM

Om hotellet

The Cambrian Adelboden - Ett exklusivt boutique hotel i Adelboden

Är du en person som älskar att kombinera snö, höga berg och utförsåkning med lyx och avkoppling? Då är boutique hotellet i Adelboden svaret på dina drömmar! Detta exklusiva hotell är en perfekt plats att vila dina trött ben efter en dag på skidor eller efter en lång dag av alpvandring. The Cambrian är helt enkelt det perfekta avbrottet i vardagen när du behöver koppla bort och koppla av.

The Cambrian Adelboden byggdes på 1800-talet och döptes då till Grand Hotel Regina gjorde sig snabbt känt som Adelbodens bästa hotell.  2007 renoverades hotellet och när det återigen öppnades efter renoveringen, öppnade det under namnet Cambrian Hotel.

 

The Cambrian - Design och bekvämligheter

Hotellet, med sina 71 rum, är sofistikerat och modernt och de ljusa och stilfulla möblerna utstrålar en inbjudande värme. För att verkligen komma åt mysfaktorn bör du boka in dig i ett familjerum uppe på loftet. Försöka boka ett rum med söderläge, då får du tillgång till den mest fantastiska utsikten.

Under ditt besök på The Cambrian Adelboden bör du passa på att njuta av hotellets fantastiska spa som tilldelats fina utmärkelser under åren. När passar egentligen en avkopplande massage bättre än efter en dag i backen?

De schweiziska alperna är världsberömda för sin fantastiska skidåkning med Bernese Oberland och skidsystem som Silleren, Adelboden-Lenk, Elsigen-Metsch, Tschentenalp, Engstligenalp och Betelberg som prisas av många.

I Adelboden har du alltid nära till äventyr. Beläget endast ett stenkast från skidliften som tar dig ut i det 210 kilometer långa skidsystemet, är Adelboeden alla skidåkares dröm.

Byn är centralt belägen i Schweiz och önskar du se dig om utanför Adelbordens gränser, tar du dig enkelt till både Genéve eller Zurich på bara 2-3 timmar. Desutom har du, endast 45 minuter bort, Interlaken vackert beläget mellan Brienz sjön och Thun sjön.

 

The Cambrian Adelboden - utsikt över bergen från poolen

Läge
Rumstyper

DELUXE ROOM

Deluxe Rummen är ljusa och bekväma rum, utrustade med en stor säng. Hotellets olika Deluxrum skiljer sig en aning från varandra vad gäller form och storlek och en del har även balkong och andra inte. I rummet finner du även bekvämligheter så som platt TV med satelitkanaler, DVD-spelare, skrivbord, värdeskåp och WiFi.  

JUNIOR SUITE

Juniorsviten på The Cambrian Hotel är en rymlig svit där du kan koppla av i en skön soffgrupp eller sluta ögonen på den stora dubbelsängen. Sviten är 38 kvadratmeter stor och utrustad med bekvämligheter som platt TV med satelitkanaler, DVD-spelare, skrivbord, värdeskåp och WiFi.

FAMILY SUITE - FAMILJESVITEN

Familjesviten består av två våningar på 36 kvadratmeter och en balkong. Med en king size säng samt två singelsängar är detta det perfekta boendet för dig som reser med barn och familj. I rummet finner du även bekvämligheter så som platt TV med satelitkanaler, DVD-spelare, skrivbord, värdeskåp och WiFi.  

CAMBRIAN DELUXE SUITE

Deluxe Sviten på Cambrian är en rymmlig svit på 62 kvadratmeter och med en king size säng. Njut av ditt eget sovrum, vardagsrum men framförallt en vacker utsikt från din egen privata balkong. I rummet finner du även bekvämligheter så som platt TV med satelitkanaler, DVD-spelare, skrivbord, värdeskåp och WiFi.  

Om staden

ADELBODEN

Adelboden är en minst sagt mångsidig destination i en sann pittoresk anda. Vandra på sommaren, prova på isklättring på vintern - Adelboden har allt för naturälskare!

Läs mer