Hotel de la Paix


Fakta om hotellet

AddressHotel de la Paix. 115 Moo.7 Tambol Bangkao Cha Am, 76120 Cha Am, Thailand
Longitude99.997343
Latitude12.835690
BOKA RUM

Om hotellet

Hotel de la Paix – avkopplande boutiquehotell i Cha Am

Vacker och avskilt, två och en halv timmes bilfärd från det Bangkok, ligger det avkopplande Hotel de La Paix. Lämna stökiga Bangkok bakom dig och känn hur ett inre lugn infinner sig så fort du anländer till detta Boutique hotelle. Gå upp för de stora breda trappor som leder in på hotellet och möts av den vänliga personalen som välkomnar dig med fräscha handdukar och en kall drink.

Den stora bassängen utanför kommer snabbt att fånga din uppmärksamhet och från den leds blicken vidare mot den vackra havsutsikten. På vardera sidan om den långa polen som vackert reflekterar månljuset i kvällens dunkel, skymtar du konturerna av boningshusen.

 

Rummen på Hotel de la Paix

I några av de luftiga rummen som heter Horizon har du den vackra horisonten precis utanför fönstret. Dra undan de breda gardinerna som sträcker sig från golv till tak och insup den fantastiska vyn. Med en välkomponerad kombination av betong och trä ger interiören ett intrycket där kallt möter varmt i en fantastisk harmoni. Ljuset i rummet reglerar du själv från intimt till ”show-off”. Stig in i vattenfalls-duschen och skölj av dig alla dina bekymmer. Den härliga vattenfallsduschen är inte vilken vattenfallsdusch som helst, utan en riktig, monterad i taket varifrån vattnet sipprar ner, så slut ögonen och du skulle nästa kunna tro att du faktiskt befinner dig i ett riktigt vattenfall någonstans.

Som om det inte vore nog för att få dig avslappnad, så finns det en Apple TV i varje rum som är fylld med både musik och film. Sätt på den inprogramerade ”chill out session”, höj volymen på högtalarna i badrummet och njut av en himmelsk upplevelse!

 

Njut av stranden och poolerna

När du nått ditt relax-mode, bege dig då ner till stranden. Gå ner för den lilla stigen som leder ner till den privata stranden. Slå dig ner i sanden och lyssna på när vågorna klucka in över stranden och se hur havet glimra i den vackra solnedgången. När morgonen gryr kan du återvända ner mot stranden för att delta i yoga-klassen som hålls i närheten av havet. Under din vistelse på Hotel de la Paix kommer att känna hur stressen sakta rinner ur kroppen och ur du fylls med ett härligt lugnt, vilket vi gissar är meningen med vistelsen på hotellet med tanke på att namnet Hotel de la Paix faktiskt betyder ”Fridens Hotell”.

Dagarna på Hotel de la Paix spenderas förslagsvis med en bok i skuggan på stranden samt på restaurangen som erbjuder fantastisk rätter från både det thailändska och västerländska köket. Om du är känslig för kryddstark mat så kan vi rekommendera dig att att beställa rätter som inte är ”kryddiga alls” då även maten som benämns som ”little spicy” är bortom vad de flesta anser vara väldigt starkt. Atmosfären och inramningen på restaurangen är underbar, speciellt när kvällens mörker lägger sig som ett svart tak över den öppna restaurangen och himlens stjärnor fungerar som lysen. Beställ in en flaska vin, luta dig tillbaka och ditt liv är komplett!

 

Avskild lyx på Hotel de la Paix

Boutique hotellet är designat av den välkände thailändska arkitekten Duangrit Bunnag.

Hotel de la Paix ligger till synes mitt i ingenstans men lockar ändå många besökare, vilket inte är konstigt.
Hotellet andas kvalitet och excellens och Hotel de la Paix har sannerligen förmågan att få dig att helt glömma bort tid och rum!

 

Hotel de la Paix Stranden på Cha am

Läge
Rumstyper

STUDIO MED 2 ENKELSäNGAR

Den bekväma Twin Studion på Hotel de la Paix är 60m² stor och utrustad med två enkelsängar. Bekvämligheter inkluderar bland annat luftkonditionering, dusch och / eller badkar, platt-TV med kabelkanaler och minibar. Gratis WiFi finns i alla rum.

STUDIO KING

Denna King Studio är 60m² stor. Bekvämligheter inkluderar bland annat luftkonditionering, dusch och / eller badkar, platt-TV med kabelkanaler och minibar. Gratis WiFi finns i alla rum.

STUDIO KING MED TRäDGåRDSTERRASS

När du bokar King Studio på Hotel de la Paix njuter du av en fantastisk trädgårdsterrass. Studion är 68 m² stor och har en härlig king size säng. Bekvämligheter inkluderar bland annat luftkonditionering, dusch och / eller badkar, platt-TV med kabelkanaler och minibar. Gratis WiFi finns i alla rum.

STUDIO MED KING SIZE-SäNG (3 VUXNA)

Detta trippelrum är 60 m² stort och kan ta emot upp till 3 vuxna. Bekvämligheter inkluderar bland annat luftkonditionering, dusch och / eller badkar, platt-TV med kabelkanaler och minibar. Gratis WiFi finns i alla rum.

STUDIO TWIN (3 VUXNA)

Denna studio är ett trippelrum med två sängar och rymmer upp till 3 vuxna. Rummet är 60 m² stort och har även en mysig sällskapsdel. Bekvämligheter inkluderar bland annat luftkonditionering, dusch och / eller badkar, platt-TV med kabelkanaler och minibar. Gratis WiFi finns i alla rum.

STUDIO KING MED TRäDGåRDSTERRASS (3 VUXNA)

Studio King rummet är en underbara studio på på 68 m² med plats för upp till 3 vuxna. Här njuter ni av en underbar king size säng och en privat trädgårdsterrass. Bekvämligheter inkluderar bland annat luftkonditionering, dusch och / eller badkar, platt-TV med kabelkanaler och minibar. Gratis WiFi finns i alla rum.

Om staden

CHA AM

När man talar semester i Thailand så går tankarna oftast till platser som Bangkok, Phuket och Phi Phi Island. Dock har detta leende land så många andra fantastiska platser fulla av spännande aktiviteter och bländande vacker natur att erbjuda sina turister. En av dessa platser är Cha Am.

Läs mer