Hotel Fasano las Piedras


Fakta om hotellet

AddressHotel Fasano las Piedras, Camino Cerro Egusquiza y Paso del Barranco, 20400 Punta del Este, Uruguay
Longitude-54.891913
Latitude-34.839450
BOKA RUM

Om hotellet

Hotel Fasano las Piederas – Boutiquhotell i Punta del Este, Uruguay

I Punta del Este, Uruguay, ligger det moderna boutiquehotellet Hotel Fasano Las Piedras, perfekt för en avskild och lyxig semester.

Boutiquehotellets 32 bungalows är designade av den berömda arkitekten Isay Weinfeld, som även är designern bakom Hotel Fasano i Sāo Paulo.
Hotellets moderna stil med enkla linjer, kombinerat med material som trä och betong gör detta boutiquehotell i Punta del Este till en dröm för dig som älskar modernistisk design!

I din privata bungalow njuter du av avskildhetens lugn och bungalowns stora panoramafönster erbjuder en magnifik utsikt. Stig ut på den härliga terassen och blicka ut över Maldonadofloden!

På de rymliga rummen finner du luxuösa detaljer som kuddar av gåsdun och sängkläder av egyptisk bomull vilket gör att det alltid känns lyxigt att dra sig tillbaka till bungalowen.

 

Punta del Este

Punta del Este är en resort som lockar välbärgade resenärer som uppskattar en lyxig semester.

Med sitt behagliga klimat och stora utbud av olika typer av utomhussporter har Punta del Este blivit en av de mest populära turistdestinationerna i området. Här roar du dig med allt från polo, golf och tennis till ett härligt dagar på stranden.

Som gäst på boutique hotellet Fasano Las Piedras har du tillgång till en 9-håls golfbana designad av Arnold Palmer samt en tre kilometer lång privat strand.

För dig som längtar efter en lugn och avslappnande semester finns det både pooler, bastu och ett spa på det rofyllda hotellet och önskar du se mer av området ligger staden La Barra endast 9 kilometer bort.

 

Skymning vid boutiquhotellet Fasano i Punta del Este, Uruguay Boutiquhotell i Punta del Este, Uruguay

Så tar du dig till Hotel Fasano las Piedras

Att ta dig till boutique hotel Fasano las Piedras är både enkelt och smidigt.
Flygplatsen Montevideo International Airport ligger bara 2 timmars bilfärd bort och Punta del Este International Airport är endast 40 kilometer bort. Kontakta hotellet för assistans till och från flygplatserna.

Läge
Rumstyper

DELUXE KING BUNGALOW

Denna härliga och bekväma bungalow är 66 m² och är utrustad med ett sovrum, en matplats för två, en mysig sittgrupp samt en härlig terass med fantastisk utsikt. Bekvämligheter inkluderar luftkonditionering, sängar med egyptiskt linne och dunkuddar, dusch, minibar, TV, Dvd, iPod-docka, telefonlinje och WiFi.

DELUXE TWIN BUNGALOW

Denna bungalow är 66 m² och är utrustad med ett sovrum med två sängar, en matplats för två, en mysig sittgrupp samt en härlig terass med fantastisk utsikt. Bekvämligheter inkluderar luftkonditionering, två sängar bäddade med egyptiskt linne och dunkuddar, dusch, minibar, TV, Dvd, iPod-docka, telefonlinje och WiFi.

BUNGALOW SUITE

Denna rymliga svit är 108 m² och när du under din vistelse i sviten sover du i ett avskilt sovrum utrustad med en stor säng, bäddad med egyptiskt linne och mjuka dunkuddar. I sviten finns även ett fint vardagsrum med en mysig liten sittgrupp och i badrummet finner du både ett badkar och en dusch. Den vackra utsikten kan du njutas av både inifrån vardagsrummet eller ute ifrån din privata terass. Bekvämligheter inkluderar luftkonditionering, minibar, TV, Dvd, iPod-docka, telefonlinje och WiFi.

Om staden

PUNTA DEL ESTE

Punta del Este är en perfekt sommardestination för dig som vill njuta av härligt strandliv, sport och lyx! Här finns allt från strandresorter med stränder och vattensporter till lyxiga casinon och yacht-klubbar.

Läs mer