Hotell Unique Sao Paulo


Fakta om hotellet

AddressHotel Unique - Avenida Brigadeiro Luis Antônio 4700 Sao Paulo SP 01402-002 Brazil
Longitude-46.666817
Latitude-23.581396
BOKA RUM

Om hotellet

Hotell Unique Sao Paulo

Att kallas sig unik är ett starkt uttalande och någonting som är allt annat än lätt att leva upp till. Å andra sidan så är Boutique Hotellet Unique i São Paulo inte rädda för en utmaning. Det halvmåneformade hotellet är en av världens mest dramatiska hotellbyggnader och hotellet lever med råge upp till sitt namn – Hotel Unique!

 

Design av Ruy Ohtake

Hotel Unique är designat av den berömde arkitekten Ruy Ohtake, en São Paulo-född designer, känd för sin dynamiska och unika designstil.

Med fasad av koppar och cirkelformade fönster, delar hotellsiluetten likheter med en gamla båt. Hotellet är dock allt annat än gammalt och konservativt – detta urbana, femstjärniga hotell har blivit en arkitektpärla och en exklusiv plats för förbiresande att besöka.

 

Interiör skapad av João Armentano

Hotellets interiör är skapad av João Armentano. João har, i interiören, utgått från byggnadens form och struktur belyser dess vackra kurvor och form.  Han har på ett fantastiskt vis lyckats att ge Ruy Ohtake dramatiska design en harmonisk touch.

 

Fantastisk utsikt från taket

På dagarna låter du enkelt timmarna passera uppe på taket där du skämmer bort dig själv med den fantastiska utsikten över Ibirapuera Parken och en otrolig vy över staden.

Koppla av i poolen

Ta ett dopp och svalka dig i poolen som bland annat har ett undervattensljudsystem. Eller koppla av i en solstol, smuttandes på en Martini.

 

Sky Restaurant på Hotell Unique

Efter skymningen fylls ”The Sky Restaurant and Bar” med uppklädda stadsbor som gottar sig i den lyxiga atmosfären och den fantastiska maten som lagas av den berömde franske kocken Emmanuel Bassoleil, som är ett stående namn på listan över världens bästa kockar.

 

Läge

Hotell Unique ligger i bostadsområdet Jardins i närheten av både finansdistrikt och exklusiva shoppingområden. Jardins räknas till ett av São Paulo mest exklusiva områden och med betjänter som parkerar din bil och champagne vid incheckning andas detta hotell exklusivitet och lyx!

 

 

Hotel Unique Sao Paulo

Hotel Unique Sao Paulo - Boutique hotel in Sao Paulo

 

Läge
Rumstyper

STANDARD ROOM

Standardrummen på Hotel Unique är mysiga och intima rum som mäter 25 kvadratmeter. Rummen har en elegant design och, naturligt ljus som letar sig in genom de stora fönsterna, som dessutom erbjuder en fantastisk utsikt över staden. Standardrummet erbjuder en stor dubbelsäng, luftkonditionering, badrum med separat dusch och badkar, platt TV, WiFi och Bvlgari produkter.  

DELUXE

Deluxrummet är ett mysigt och funktionellt rum. De stora cirkelformade fönstren lyser upp rummet med naturligt ljus och erbjuder samtidigt en vacker utsikt över staden. Deluxrummet är utrustat med en dubbeläng, platt TV, WiFi, luftkonditionering samt badrum med separat dusch och badkar och härliga Bvlgari produkter.  

BROADWAY SVIT

Broadway är en rymlig och funktionell svit. I denna svit kan du koppla av i loungen eller använd utrymmet som arbetsyta eller varför inte för möten. Sviten erbjuder en sor dubbelsäng, luftkonditionering, badrum med separat dusch och badkar, platt TV, WiFi, Bvlgari produkter, Havaina tofflor samt en Nespresso maskin.

PREMIUM

Premium rummet mäter 35 kvadratmeter, erbjuder elegant design och maximal komfort. Rummet är utrustat med en dubbelsäng, pattTv, WiFi, luftkonditionering, ett badrum med separat dusch och badkar och Bvlgari produkter. De stora fönstren förser rummet med ett naturligt ljus samtidigt som det öppnar upp för en fantastik utsikt över staden.  

Om staden

SãO PAULO

São Paulo i Brasilien hamnar ofta i skuggan av det populärare Rio de Janeiro men den som väljer att åka till São Paulo, världsdelen Amerikas största stad, kommer inte att ångra sig. Staden står värd för ett stort antal festivaler och kan skryta med många sevärdheter, museer, shoppingcenter och parker. Det är också en väldigt händelserik stad vad gäller sport, underhållning och nattliv.

Läs mer