San Giorgio Mykonos


Fakta om hotellet

AddressSan Giorgio Paraga Beach Paranga, Mykonos Mykonos Island 84600 Greece
Longitude25.352637
Latitude37.407543
BOKA RUM

Om hotellet

San Giorgio Mykonos

Ett bohemiskt boutique hotell på Mykonos, Grekland
San Giorgio Mykonos är ett lyxigt men jordnära hotell där just enkelheten skapar den magiska stämningen.

Varesig du söker en tillflyktsort från den hektiska vardagen eller en plats för inspiration, är San Giorgio svaret.

På detta bohemiska, dock elegant och stilrena, hotell njuter du av en interiör av naturligt material och jordnära färger som skapar en ljus och lätt stämning.

Börja dagarna med att vakna till solens varma strålar som sakta söker sig in igenom de tunna gardinerna och smeker ditt ansikte. Fortsätt sedan morgonen med ett uppfriskande dopp i poolen, eller varför inte i havet, innan du sätter dig till bords för en fantastisk frukost.

 

San Giorgio Hotell Mykonos – Restaurang och lokal mat

Till och med att äta på San Giorgio är ett avslappnande nöje. Runt restaurangens stora bord samlas vänner som främlingar för att tillsammans avnjuta utsökta rätter tillagade på lokalt odlade ingredienser. Har du tur kanske du får uppleva en ny smakupplevelse, samtidigt som du knyter nya vänskapsband.

 

Mykonos Stränder, Shopping och Pittoreska platser

Den vackra ön Mykonos är känd för sina fantastiska stränder, förtjusande byar och utsökta mat och varje år lockas människor från hela världen för att uppleva av öns skönhet och varma atmosfär.

För den nyfikna besökaren finns det mycket att utforska på denna vackra ö. Mykonos är, liksom många andra grekiska öar, en pittoresk plats där du kan vandra runt i byar, på smala gator kantade av små vitkalkade hus med blå dörrar – en promenad som är lika naturskön som inspirerande.

Mykonos är också känt för sin shopping såväl som för sitt livliga och fantastiska nattliv, så när du packar, glöm inte att göra plats för partystassen!

Eftersom Mykonos är en relativt liten ö tar du dig enkelt runt till dess olika sevärdheterna. Känner du inte för att hyra en bil och köra själv kan du alltid hyra in en chaufför på San Giorgio Mykonos som kör dig runt.

 

San Giorgio Mykonos - Relaxing at the Boutique hotel in Mykonos

Boutique Hotel Mykonos - San Giorgio - Light interior

View from Boutique hotel San Giorgio Mykonos

Läge
Rumstyper

CASA FAMOSA

Casa Famosa är det optimala boendet. När du bokar denna svit njuter du av en 55 kvadratmeter luftig och rymlig svit indelad i tre delar – Ett sovrum, ett vardagsrum och en generös veranda. Sviten är placerade i hotellets övre område och har en stor dubbelsäng. Från sviten kan du avnjuta en fantastisk panoramautsikt över havet och landskapet eller spendera lata dagar i hängmattan på terrassen. I sviten finner du även alla bekvämligheter du kan tänkas behöva; en minibar, ett kylskåp, värdeskåp, toalettartiklar, hårtork, luftkonditionering samt fläkt och myggnät för varma sommarnätter.

CASA GRANDE

Under din vistelse i sviten Casa Grande njuter du av en 55 kvadratmeter luftig och rymlig svit samt en stor dubbelsäng. Från sviten har du en fantastisk panoramautsikt över trädgården och du kan med enkelhet låta timmarna passera i hängmattan på terrassen. När du bokar in dig i Casa Grande sviten kan du njut av en balkong, uteplats och en vacker havsutsikt. I sviten finner du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva; en minibar, ett kylskåp, värdeskåp, toalettartiklar, hårtork, luftkonditionering samt fläkt och myggnät för varma sommarnätter.  

CASA VERANDA

Casa Veranda är ett 25 kvadratmeter stort komfortabelt rum med en extra stor bubbelsäng. Casa Veranda kommer med en privat balkong eller terrass och en vacker hav eller trädgårdsutsikt. Rummet är utrustat med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva; en minibar, ett kylskåp, värdeskåp, toalettartiklar, hårtork, luftkonditionering samt fläkt och myggnät för varma sommarnätter.

CASA MARE

Casa Mare mäter 25 kvadratmeter och är utrusta med en extra stor bubbelsäng. När du bokar in dig i Casa Mare kan du njut av en balkong eller terrass och en vacker hav eller trädgårdsutsikt. I rummet finner du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva; en minibar, ett kylskåp, värdeskåp, toalettartiklar, hårtork, luftkonditionering samt fläkt och myggnät för varma sommarnätter.

CASA BASICO

I Casa Basico kommer du njuta av det 25 kvadratmeter komfortabla rummet och sova skönt i den extra stor dubbelsängen. Du finner även alla bekvämligheter du kan tänkas behöva; en minibar, ett kylskåp, värdeskåp, toalettartiklar, hårtork, luftkonditionering samt fläkt och myggnät för varma sommarnätter.

Om staden

MYKONOS

Ön Mykonos, ibland kallad vindarnas ö, är en av de vackraste och mest populära grekiska öarna. 
När du besöker Mykonos får man uppleva historiska platser, en vacker natur, en livlig kultur och ett härligt uteliv. Du kommer att finna att på Mykonos, finns helt enkelt massor att göra och uppleva.

Läs mer