Från


Till


Utresedatum


 Turistattraktioner och saker att göra i Cha Am

Cha Am

När man talar semester i Thailand så går tankarna oftast till platser som Bangkok, Phuket och Phi Phi Island. Dock har detta leende land så många andra fantastiska platser fulla av spännande aktiviteter och bländande vacker natur att erbjuda sina turister. En av dessa platser är Cha Am.

 

Upplev Cha Am

Cha Am Strand Resort

Det finns mängder av aktiviteter att grotta ner dig i under din semester i Cha Am. Börja med att boka in dig på ett av starandresorterna som finns. Det finns ett gäng att välja mellan, helt beroende på vad du har för krav och framförallt vad du ha för budget. De olika resorterna arrangerar aktiviteter där du kan ägna dig åt allt mellan åka banan-båt till att ta en ridtur.

Kitesurfa

Om du tycker det är spännande att testa på nya saker bör du prova på att kitesurfa. Även om du redan provat så kan det vara en trevlig aktivitet då du får chansen att se Cha Am från ett annat perspektiv.

Nattliv

Glöm inte att testa på Cha Ams uteliv, speciellt på Soi Bus Station som är en gata full av barer som har öppna till klockan två på natten. Har du rätt inställning så kan utelivet här vara hur kul som helst och du hamnar på en så kallad singing lounge är inte helt ovanligt.

Shopping och avstickare

Krydda till din semesterresa med en shoppingtur till Bangkok genom att enkelt ta en taxi, buss eller tåget till huvudstaden. Cha Am har en del mindre marknader som exempelvis färskvarumarknaden i närheten av Phetkasem Road och natt marknaden som äger rum varje onsdag.

 

Ta sig till Cha Am

De flesta turister som besöker Cha Am flyger från Bangkok och tar sig sedan vidare med taxi eller buss till Cha Am. Från flygplatsen till Cha Am tar det ungefär två timmar.

 

Besök Cha Am

Under november månad är det fantastiskt att besöka Cha Am då klimatet är något svalare under denna period. Dock får du räkna med att dela ön med en hel del andra turister då detta är den så kallade högsäsongen. Den svalare temperaturen håller sig in i februari månad men under sommaren, som sträcker sig mellan maj och oktober, stiger temperaturerna.
Cha Am Beach and things to do in Cha Am

Fakta om Cha Am

Befolkning49 375
LandThailand
SpråkThailändska
ValutaThailändska Baht
Longitude99.9666700
Latitude12.8000000
FlygplatsSuvarnabhumi Intl, Thailand (BKK)

medeltemperatur för Cha Am

JanFebMarAprMayJunJulAugSepOctNovDec
29 °C 31 °C 32 °C 33 °C 33 °C 33 °C 32 °C 32 °C 32 °C 31 °C 30 °C 29 °C

STRANDER

Cha Am Stränder - Njut av solen på Cha Am's strand

Cha Am’s strand är en av stadens populäraste attraktioner. Längs den härliga sandstranden finner du ett gott utbud av restauranger, barer och uthyrare av olika strandsportsaktiviteter som exempelvis jetskis. Passa också på att ta en promenad längs den berömda strandpromenaden.

Läs mer om Stränder